Kaalikeitto by Minde

500 g kaalia
5 porkkanaa (n. 250 g)
1/2 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
0,5 l vettä
1 lihaliemikuutio
suolaa
rouhittua mustapippuria

Leikkaa kaali ja porkkanat pieniksi, lisää ne kattilaan veden kanssa.

Lisää joukkoon myös lihaliemikuutio.

Pilko sipuli ja ruskista se jauhelihan kanssa oliiviöljyssä.

Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla.

Lisää jauheliha-sipuliseos keittoon.

Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes kaali ja porkkanat ovat pehmenneet (n. 30 min.)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2250g475kcal27g76.5g4.5g47.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g1125g315kcal6.7g66.9g2.2g28.1g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1800g2502kcal342g0g126g0g
Vesi, vesijohtovesi 2250g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 63g557kcal0g0g63g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g450g405kcal13.5g15.8g31.5g3.2g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.4g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g8607kcal782.8g333.8g455.4g165g
Valittu annoskoko8064g4303kcal391.4g166.9g227.7g82.5g
Annoskoko puolitettuna4032g2152kcal195.7g83.5g113.9g41.3g
Arvot/100g100g53kcal4.9g2.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=439404