Tonnikalalasagne

Kuumenna tomaattimurska, lisää joukkoon tonnikala, herkkusienet ja haluamiasi mausteita (itse käytän mustapippuria, suolaa, basilikaa ja oreganoa).

Kuumenna toisessa kattilassa maito, sulata joukkoon raastettu juusto ja lisää hieman maizenaa (1 rkl tms.).

Mausta valkopippurilla ja suolalla tai haluamillasi mausteilla.

Lado vuokaa ensin tomaattikastike, sitten pastalevyjä ja tämän jälkeen juustokastike.

Toista niin kauan, että kaikki on käytetty.

Paista 200 asteisessa uunissa alatasolla 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulitomaattimurska (Pirkka)2670g1122kcal42.7g229.6g2.7g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]534g1762kcal144.2g0g128.2g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 1602g427kcal52.9g49.7g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras641g2243kcal83.3g448.6g9.6g19.2g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)1602g2628kcal400.5g14.4g105.7g0g
Herkkusieni säilyke 1015g172kcal21.3g2g3g24.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g16706kcal1489.8g1488.6g498.4g87.2g
Valittu annoskoko8064g8353kcal744.9g744.3g249.2g43.6g
Annoskoko puolitettuna4032g4177kcal372.5g372.2g124.6g21.8g
Arvot/100g100g104kcal9.2g9.2g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90647