Parsakaalikeitto

Lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan liemeen.

Keitä 15 - 20 min. Lisää maito.

Soseuta ja nauti reilun raejuusto satsin kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 250g88kcal11.5g4.9g0.7g6.2g
Sipuli 42g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Peruna, keskikokoinen 60g50g30kcal0.7g6.5g0g0.4g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g8.3g20kcal0.4g3.5g0.4g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 42g19kcal1.2g2g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 416g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1615g338kcal28.6g37.8g3.6g14.6g
Valittu annoskoko807g169kcal14.3g18.9g1.8g7.3g
Annoskoko puolitettuna404g85kcal7.2g9.5g0.9g3.7g
Arvot/100g100g21kcal1.8g2.3g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363122