Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)87g303kcal18.4g0.9g25.4g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]58g192kcal15.7g0g14g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g227g77kcal3.2g13.6g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 233g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.3g10kcal0g2.3g0g0g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 189g650kcal19.3g132.6g2.3g6.6g
Kuivahiiva, annos 11g6.4g23kcal2.9g2.6g0.4g0g
Oregano, kuivattu 1.2g3.6kcal0.1g0.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1617g2519kcal119.2g304.6g86.6g14.2g
Valittu annoskoko808g1259kcal59.6g152.3g43.3g7.1g
Annoskoko puolitettuna404g630kcal29.8g76.2g21.7g3.6g
Arvot/100g100g156kcal7.4g18.8g5.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138744