Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa526g89kcal2.1g13.2g3.2g3.7g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%175g438kcal26.3g5.4g35.1g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g19g57kcal1.7g3.3g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1617g1216kcal62.4g52.2g85.2g10.4g
Valittu annoskoko809g608kcal31.2g26.1g42.6g5.2g
Annoskoko puolitettuna404g304kcal15.6g13.1g21.3g2.6g
Arvot/100g100g75kcal3.9g3.2g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168175