Sitruunamarengit

Aineet kulhoon ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.

Vaahto on valmista, kun kipon voi kääntää ylösalaisin (omalla vastuulla).

Nostele pikkulusikalla pieniä nokareita leivinpaperille ja paista pari tuntia ~100 asteessa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)6400g2688kcal627.2g96g6.4g0g
Sokeri 1360g5520kcal0g1358.6g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton320g67kcal1g5.1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16160g16551kcal1256.4g2919.4g12.8g0.6g
Valittu annoskoko8080g8275kcal628.2g1459.7g6.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna4040g4138kcal314.1g729.9g3.2g0.2g
Arvot/100g100g102kcal7.8g18.1g0.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123859