Lämpimät leivättömät leivät

Viipaloi kesäkurpitsa vaakasuunnassa, asettele tasaiset siivut uunipellille tai vuokaan
lado päälle tonnikalaa ja ripottele hiukan pizzamaustetta.

lisää siivut juustoa ja pyöreät kurpitsan ulkosiivut "kanneksi"
Laita vielä toiset siivut juustoa.

200-asteiseen uuniin siksi aikaa että kurpitsat pehmenevät ja juusto sulaa kauniisti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4224g762kcal23.7g105.6g16.9g29.6g
Tonnikala öljyssä 2448g4646kcal663.9g0g220.3g0g
Edam 17%1408g3844kcal394.2g28.2g239.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16160g18504kcal2163.6g267.6g953.2g59.2g
Valittu annoskoko8080g9252kcal1081.8g133.8g476.6g29.6g
Annoskoko puolitettuna4040g4626kcal540.9g66.9g238.3g14.8g
Arvot/100g100g115kcal13.4g1.7g5.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229204