Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2400g1818kcal44.9g370.1g4.8g24g
Sipuli (kuorittu)288g78kcal3.7g13.8g0.6g4.9g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g1320g2640kcal224.4g27.7g171.6g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%480g768kcal13g13g72g0g
Vesi, vesijohtovesi 3600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16176g10608kcal572g849.2g498g57.8g
Valittu annoskoko8088g5304kcal286g424.6g249g28.9g
Annoskoko puolitettuna4044g2652kcal143g212.3g124.5g14.5g
Arvot/100g100g66kcal3.5g5.2g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460395