Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 379g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 32g98kcal2.8g17.8g0.6g4.5g
Kaurahiutale 23g87kcal3.4g13.3g1.7g2.3g
Auringonkukansiemen 88g520kcal20.1g11g43.3g5.3g
Siirappi 18g53kcal0g13g0g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 12g87kcal0g0g9.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 247g846kcal25.1g172.6g3g8.6g
Kuivahiiva, annos 11g6.4g23kcal2.9g2.6g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1619g3427kcal108.6g460.6g117.6g41.4g
Valittu annoskoko809g1714kcal54.3g230.3g58.8g20.7g
Annoskoko puolitettuna405g857kcal27.2g115.2g29.4g10.4g
Arvot/100g100g212kcal6.7g28.5g7.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307453