Soijarouhekastike (rouhe+tomaattimurska+paprika+ruokakerma)

1. Keitä soijarouhe pakkauksen ohjene mukaan (n. 10-15min) Laita mukaan mausteita (suolaa, oreganoa yms. mitä kaapista löytyy) tai kasvisleimikuutio.

2. Silppua sipuli, kuullota se ja hienonna/purista v. sipulin kynnet joukkoon.

Siivilöi soijarouhemössö ja iske se pannulle myös.

Kuutioi paprika sekaan.

Lisää mausteita! Jauhelihamauste on mainio.

Mausta niiku maustaisit jauhelihaa.

3. Paistele mössöä vähän aikaa, ja sitten laita tomaattimurska ja kerma joukkoon.

Anna kiehua hiljalleen n. 10min.

Maistele, haistele ja iske joukkoon mitä mieleen tulee (sinappi, ketsuppi yms)

4. Tarjoa pastan tai perunan kanssa :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Riitasointu1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma (Reformi), annos 100g1600g4320kcal976g56g24g272g
Tomaattimurska 3200g941kcal17.9g169.6g6.4g60.8g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Paprika punainen 1200g351kcal11.3g54g4.8g22.8g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1600g2560kcal43.2g43.2g240g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g96g100kcal7.6g15.6g0.6g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16192g16760kcal2122.4g715.2g553.2g728.6g
Valittu annoskoko8096g8380kcal1061.2g357.6g276.6g364.3g
Annoskoko puolitettuna4048g4190kcal530.6g178.8g138.3g182.2g
Arvot/100g100g104kcal13.1g4.4g3.4g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129188