Broilerigratiini vhh

Resepti peräisin karppausinfosta

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen mausteiksi currya ja caram masalaa.

Anna paahtua hetki, lisää broilerisuikaleet ja paista lähes kypsäksi.

Laita uunivuokaan kaalit ja broilerit.

Sekoita kerma ja creme bonjour ja kaada vuokaan, lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.

Paista 200 astetta puoli tuntia, lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Vempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2004g482kcal36.3g44.1g6g46.1g
Parsakaali brokkoli 2004g703kcal92.6g39.1g6g50.1g
Broilerisuikale, keskiarvo 1603g1951kcal340.7g0g64.1g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%1002g1303kcal30.1g20g130.3g1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 802g2646kcal16g24g280.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl80g705kcal0g0g80.2g0g
Juustoraaste emmental punaleima601g2345kcal174.3g0g180.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16192g20270kcal1380g254.4g1495.2g194.4g
Valittu annoskoko8096g10135kcal690g127.2g747.6g97.2g
Annoskoko puolitettuna4048g5067kcal345g63.6g373.8g48.6g
Arvot/100g100g125kcal8.5g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130937