Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2663g4421kcal506g0g266.3g0g
Sipuli (kuorittu)320g86kcal4.2g15.3g0.6g5.4g
Kidneypapu, suolaliemessä1278g1406kcal99.7g230.1g6.4g102.3g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g1119g873kcal57g128.6g13.4g55.9g
Oliiviöljy 53g471kcal0g0g53.3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2663g666kcal34.6g111.9g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16192g15845kcal1403g971.8g690.6g327.2g
Valittu annoskoko8096g7923kcal701.5g485.9g345.3g163.6g
Annoskoko puolitettuna4048g3961kcal350.8g243g172.7g81.8g
Arvot/100g100g98kcal8.7g6g4.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343502