Kanttarellit alla carbonara

1 iso sipuli
n. 1 dl kanttarelleja
n. 1 dl poutun savusuikale-kinkkua
3 kananmunankeltuaista
3 rkl parmesaanijuustoraastetta
mausteeksi suolaa ja mustapippuria

Lisukkeeksi esim.

kokojyväpastaa, penne-pasta sopii tähän kastikkeeseen erinomaisesti!
Jos haluat oikein nautiskella voit koristella annoksen parmesanlastuilla, mutta tästä tulee tietenkin bonus-kaloreita!

1. Kuullota sipuli, lisää kinkkusuikaleet ja sienet, ruskista kevyesti
2. Mausta
3. Jos syöt pastan kanssa, sekoita nyt kastike keitetyn pastan joukkoon (muutoin keltuaiset suoraan kastikkeeseen)
Tarkista maku
4. Lisää keltuaiset ruokaan kokoajan sekoittaen
5. Ripottele joukkoon parmesaani ja sekoita vielä kevyesti

Buon appetito!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1600g432kcal20.8g76.8g3.2g27.2g
Kinkkusuikale, Portti2560g3200kcal435.2g10.2g179.2g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g3200g768kcal57.6g96g16g60.8g
Keltuainen, 20g, annos 20g96g61kcal3.4g0.2g24g0g
Parmesan formaggio da pasta640g2925kcal256g0g211.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16192g14772kcal1546g366.4g867.2g176g
Valittu annoskoko8096g7386kcal773g183.2g433.6g88g
Annoskoko puolitettuna4048g3693kcal386.5g91.6g216.8g44g
Arvot/100g100g91kcal9.5g2.3g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369238