Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g14g2.4kcal0.1g0.4g0.1g0g
Sipuli, paistettu 11g11kcal0.1g0.5g0.9g0.2g
Pekoni, paistettu 20g102kcal3.2g0g10g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g6.3g10kcal1.1g0.1g0.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 28g93kcal0.6g0.8g9.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g456kcal10.2g3.6g45.2g0.4g
Valittu annoskoko81g228kcal5.1g1.8g22.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna41g114kcal2.6g0.9g11.3g0.1g
Arvot/100g100g282kcal6.3g2.2g27.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776