Muikkupata

500 g Muikkua (raaka)
250 g savupekonia (paistettu/raaka)
100 g sipulia (kuorittu)
1dl Valkoviiniä (kuiva)
18 g suolaa (ohjeessa, mutta oman maun mukaan)
noin 6 g mustapippuria.

Elikäs.

Ensin vuoalle pohjalle muikkua ja suolaa, väliin savupekonia ja sipulia.

Tätä niin kauan, kunnes tavara loppuu.

Tämän jälkeen valkoviiniä kivasti ja mustapippuria.

Uuniin noin 175 asteeseen, tunniksi.

Jos kala vaikuttaa vielä vähän raa'alta, niin kauemmin.

Seurailla kannattaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Paulatha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 42g45kcal7.9g0g1.4g0g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g21g63kcal4g0.1g5.2g0g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkoviini kuiva 8.3g5.7kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g234kcal24.2g1.4g13.2g0.4g
Valittu annoskoko81g117kcal12.1g0.7g6.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna41g59kcal6.1g0.4g3.3g0.1g
Arvot/100g100g144kcal14.9g0.9g8.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293794