Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 24g30kcal5.1g0g1.1g0g
Sipuli kuivattu 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.3g
Fenkoli, annos 100g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Korianteri, annos 10g0.2g0kcal0g0g0g0g
Chili, jauhettu (), annos 6g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.3g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g23g9kcal0.5g1.5g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow3g11kcal0.2g0.3g1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g111kcal12g5.2g4.4g1.4g
Valittu annoskoko81g56kcal6g2.6g2.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna41g28kcal3g1.3g1.1g0.4g
Arvot/100g100g69kcal7.4g3.2g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395521