Limekesäkurpitsa

Halkaise kesäkurpitsa pituussuuntaan kahtia.

Poista siemenet ja pilko n. 2cm levyisiksi lohkoiksi.

Poista tomaateista kannat ja leikkaa neljään osaan (tomaatit voi halutessaan kaltata).

Paista kasvikset puolikypsiksi tilkassa öliiviöljyä.

Mausta rakuunalla 1tl, mustapippurilla1/2tl, valkosipulilla ja yrttiseoksella1tl (voit käyttää myös muita haluamiasi mausteita) Lisää limemehu (1/2 dl-1dl maun mukaan) ja akaasiahunaja.

Hauduta hetki.

Kesäkurpitsa saa jäädä hiukan napakaksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Renesmee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 31g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g37g7.4kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Limemehu (Tymbark), annos 100g10g5kcal0g1.2g0g0g
Hunaja 0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g67kcal1g8g3.2g1.4g
Valittu annoskoko81g33kcal0.5g4g1.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna41g17kcal0.3g2g0.8g0.4g
Arvot/100g100g41kcal0.6g4.9g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282314