Vehnälesesämpylät

Sekoita kuivat aineet, lisää kädenlämpöinen maito ja sulatettu margariini ja alusta taikinaa kunnes se irtoaa käsistä helposti.

Kohota liinan alla 2-3-kertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 45g154kcal4.6g31.4g0.5g1.6g
Vehnälese 2.5g5.7kcal0.3g0.4g0.1g0.9g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen31g10kcal1g1.5g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.7g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g362kcal11.8g66.6g3.8g5g
Valittu annoskoko81g181kcal5.9g33.3g1.9g2.5g
Annoskoko puolitettuna41g91kcal3g16.7g1g1.3g
Arvot/100g100g223kcal7.3g41g2.3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98099