Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 4.8g3.6kcal0.6g0.1g0g0.3g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2g17kcal0g0g2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 46g157kcal4.7g32g0.5g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g356kcal10.6g64.2g5g3.8g
Valittu annoskoko81g178kcal5.3g32.1g2.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna41g89kcal2.7g16.1g1.3g1g
Arvot/100g100g219kcal6.5g39.5g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049