Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl51g67kcal6.6g0.3g4.4g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%4.4g11kcal0.6g0.5g0.2g2.1g
Vesi, vesijohtovesi 4.4g0kcal0g0g0g0g
Voi 4.2g30kcal0g0g3.4g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 18g66kcal4.9g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g349kcal24.2g1.6g26.6g4.2g
Valittu annoskoko81g174kcal12.1g0.8g13.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna41g87kcal6.1g0.4g6.7g1.1g
Arvot/100g100g214kcal14.9g1g16.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237169