Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 55g59kcal12.7g0g0.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton11g2.3kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 9g82kcal0g0g9.2g0g
Dijonsinappi, Maille, Original1.5g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Hunaja 4.4g15kcal0g3.6g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g318kcal25.6g8g20g0.2g
Valittu annoskoko81g159kcal12.8g4g10g0.1g
Annoskoko puolitettuna41g80kcal6.4g2g5g0.1g
Arvot/100g100g196kcal15.7g4.9g12.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409744