Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen21g4.2kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Tuorekurkku, annos 50g32g13kcal0.2g0.5g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow12g12kcal2.7g0g0.1g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g17g27kcal2.8g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g111kcal11.6g2.6g3.8g0.6g
Valittu annoskoko82g56kcal5.8g1.3g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna41g28kcal2.9g0.7g1g0.2g
Arvot/100g100g68kcal7.1g1.6g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533