Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 37g6.6kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g21g4.2kcal0.3g0.6g0g0g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Emmental, mustaleima2.1g8.6kcal0.6g0g0.7g0g
Herkkusieni säilyke 18g3kcal0.4g0g0.1g0.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.6g5.2kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g105kcal3g3g8.4g1.4g
Valittu annoskoko82g53kcal1.5g1.5g4.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna41g26kcal0.8g0.8g2.1g0.4g
Arvot/100g100g64kcal1.8g1.8g5.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087