Punainen katkarapucurry

-Kuullota currytahna öljyssä.

-Lisää kookosmaito ja kiehauta.

-Lisää hyvin huuhdellut bambunversot ja kasvikset.

Keitä melkein kypsiksi.

-Lisää sokeri ja kalakastike.

-Lisää katkaravut.

Kiehauta, älä keitä, etteivät ravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Suspiria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 25g17kcal3.6g0g0.3g0g
Kookosmaito -kevyt, Blue Dragon (165 ml)28g29kcal0.3g0.7g2.8g0g
Porkkana 2.8g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 4.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g10g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g3.2g1.1kcal0g0.3g0g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g2.1g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Sokeri 0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g124kcal8.6g6.8g7g0.6g
Valittu annoskoko82g62kcal4.3g3.4g3.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna41g31kcal2.2g1.7g1.8g0.2g
Arvot/100g100g76kcal5.3g4.2g4.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147027