Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g42g76kcal10.4g1.2g3.2g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g28g34kcal0.8g1.4g2.8g0.1g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy 1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g2.1g2.4kcal0g0.5g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g255kcal22.6g7g14.8g0.4g
Valittu annoskoko82g127kcal11.3g3.5g7.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna41g64kcal5.7g1.8g3.7g0.1g
Arvot/100g100g156kcal13.8g4.3g9.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117