Naudanlihaa osterikastikkeessa

Sekoita osterikastike, perunajauhot sekä mustapippuri keskenään laakeassa kulhossa.

Sekoita joukkoon viipaloidut naudanlihasuikaleet ja marinoi noin 15 minuuttia.

Kuumenna öljyä wokpannussa.

Lisää murskattu valkosipulinkynsi ja kuullota.

Lisää naudanlihaviipaleet ja paista, kunnes ne ovat ruskistuneet ja puolikypsiä.

Halutessasi voit lisätä vihanneksia maun mukaan.

Tarjoile joko riisin tai nuudelien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Thomba
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan sisäfilee56g69kcal11.8g0g2.2g0g
Osterikastike, Blue Dragon8.4g10kcal0.3g2.3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.1g7.1kcal0g1.7g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%14g23kcal0.4g0.4g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g219kcal25g9.2g8.6g0.2g
Valittu annoskoko82g110kcal12.5g4.6g4.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna41g55kcal6.3g2.3g2.2g0.1g
Arvot/100g100g134kcal15.3g5.6g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=374312