Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 18g4.5kcal0.1g0.8g0g0.3g
Nauris 13g3.6kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 27g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 4.7g14kcal0.8g0.1g1.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu12g15kcal1.3g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g6.7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g100kcal5.6g7.6g4.8g2g
Valittu annoskoko82g50kcal2.8g3.8g2.4g1g
Annoskoko puolitettuna41g25kcal1.4g1.9g1.2g0.5g
Arvot/100g100g61kcal3.4g4.7g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87713