Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali28g5.5kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl13g3.9kcal0.6g0.2g0g0.2g
Sipuli (käsittelemätön)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour3.8g11kcal0.1g0.2g1.1g0g
Katkarapu6.7g4.8kcal1g0g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 7.5g5.7kcal0.1g1.2g0g0.1g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g64kcal4.6g4.8g2.6g2g
Valittu annoskoko82g32kcal2.3g2.4g1.3g1g
Annoskoko puolitettuna41g16kcal1.2g1.2g0.7g0.5g
Arvot/100g100g39kcal2.8g2.9g1.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13299