Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi45g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Herne 7.5g5.2kcal0.4g0.7g0g0.2g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g15g11kcal0.6g1.9g0.1g0g
Sipuli 4.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Persilja 2.1g0.6kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g42kcal2.4g6.4g0.2g1.4g
Valittu annoskoko82g21kcal1.2g3.2g0.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna41g10kcal0.6g1.6g0.1g0.4g
Arvot/100g100g26kcal1.5g3.9g0.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461436