Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio31g28kcal1.4g1.6g1.9g0g
Paprika vihreä 7.8g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 6.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sinappi 1.6g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0g
Tilli, tuore 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g165kcal12g4.6g11g0.4g
Valittu annoskoko82g83kcal6g2.3g5.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna41g41kcal3g1.2g2.8g0.1g
Arvot/100g100g101kcal7.3g2.8g6.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251