Pastaa jauheliha-tomaattikastikkeessa

Pasta kiehumaan.

Ruskista jauheliha.

Liää joukkooon porkkanaraaste, sipulikuutiot ja tomaattimurska.

mausteita oman maun mukaan.

Valkosipulijauhe, paprikajauhe, mustapippuri, tapasco, pippuriseos ja suola.

Sekoita pasta ja jauhelihakastike keskenään.

Ja on maistuvaa! :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sepsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Snellman)25g70kcal4.5g0g5.7g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g25g90kcal3g18.7g0.4g0.9g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)23g8.1kcal0.2g1.6g0.1g0.3g
Porkkanaraaste 200g4.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Sipulikuutiot Apetit4.4g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g340kcal15.6g41.4g12.4g2.6g
Valittu annoskoko82g170kcal7.8g20.7g6.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna41g85kcal3.9g10.4g3.1g0.7g
Arvot/100g100g208kcal9.5g25.3g7.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275589