Pihlajanmarja-porkkanamarmeladi HY

Keitä riivityt pihlajanmarjat vesitilkassa pehmeiksi ja soseuta esim.

sauvasekoittajalla.

Lisää marjasose, porkkanaraaste, sokeri ja kanelitanko kattilaan, keitä pienellä lämmöllä, kunnes porkkanaraaste on pehmeää ja seos paksua.

Poista kanelitanko ja purkita puhtaisiin purkkeihin.

Sopii myös kermakakkuun ja kääretorttuun.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1311 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pihlajanmarja 31g14kcal0.2g2g0g1.9g
Porkkanaraaste 200g31g8.4kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g19g73kcal0g18.4g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g0.7g4.2kcal0g0.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g199kcal0.8g45g0.6g5.4g
Valittu annoskoko82g100kcal0.4g22.5g0.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna41g50kcal0.2g11.3g0.2g1.4g
Arvot/100g100g121kcal0.5g27.4g0.4g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308669