Kaalipata (soijalla)

140 g soijarouhetta
1 pienehkö varhaiskaali
2 porkkanaa
3 sipulia
1 L vettä
mausteita maun mukaan, esim.

suolaa, maustepippuria ja meiramia

Turvota soijarouhe kiehuvassa vedessä.

Lisää paloitellut sipuli ja porkkanat, kuullota hetki.

Lisää paloiteltu kaali ja noin 2 dl vettä, laita kansi padan päälle ja hauduta kauan, siis ainakin tunti, mutta mitä pidempään sen parempaa.

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta ja herkuttele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 583 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, vaalea 4.9g19kcal1.9g2.3g0.1g0.5g
Kaali, valkokaali23g4.8kcal0.3g0.8g0g0.5g
Sipuli (käsittelemätön)7.4g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.6g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g54kcal4.6g7.6g0.2g2.4g
Valittu annoskoko82g27kcal2.3g3.8g0.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna41g14kcal1.2g1.9g0.1g0.6g
Arvot/100g100g33kcal2.8g4.6g0.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223437