Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät300g1122kcal39g207g18g18g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g510g153kcal5.6g27.5g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1620g2550kcal89.2g469g38g36g
Valittu annoskoko810g1275kcal44.6g234.5g19g18g
Annoskoko puolitettuna405g638kcal22.3g117.3g9.5g9g
Arvot/100g100g157kcal5.5g29g2.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818