Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark225g1193kcal17.8g72g94.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu338g425kcal37.1g1g30.4g0g
Voi 225g1632kcal2.7g0.9g182.9g0g
Canderel makeutusjauhe11g43kcal0.3g10.5g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g11g68kcal2.7g0.7g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1620g6721kcal121.2g170.2g627.8g0g
Valittu annoskoko810g3361kcal60.6g85.1g313.9g0g
Annoskoko puolitettuna405g1680kcal30.3g42.6g157g0g
Arvot/100g100g415kcal7.5g10.5g38.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204881