Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha359g596kcal68.2g0g35.9g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g225g79kcal2.2g14.6g1.1g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta27g97kcal3.5g18.9g0.6g0.9g
Vesi135g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)54g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1620g1596kcal151g75.8g75.6g4g
Valittu annoskoko810g798kcal75.5g37.9g37.8g2g
Annoskoko puolitettuna405g399kcal37.8g19g18.9g1g
Arvot/100g100g99kcal9.3g4.7g4.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585