Parmesan fenkoli

Poista kova kanta, suikaloi fenkoli.

Kypsennä mikrossa suolalla maustettuja fenkolia n. 4min.

Pitäisi jäädä rapeaksi.

Sekoita parmesan ja 1/2 sitruunan mehu fenkolin sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Kuismvu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g718g223kcal8.9g52.4g1.4g22.3g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g45g177kcal14.9g0g12.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton38g7.9kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1620g815kcal47.8g106g28.4g44.6g
Valittu annoskoko810g408kcal23.9g53g14.2g22.3g
Annoskoko puolitettuna405g204kcal12g26.5g7.1g11.2g
Arvot/100g100g50kcal3g6.5g1.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385646