Tex-mex kesäkurpitsavuoka

Pese kesäkurpitsa ja viipaloi se. Kuori ja leikkaa (3 isoa) perunat ohuiksi viipaleiksi.

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

Paista pannulla sipulit ja jauheliha kypsiksi.

Lisää pannulle mausteseos ja tomaattimurska.

Anna kastikkeen hautua noin 5 minuuttia.

Voitele uunivuoka ja lado sinne vuorotellen kesäkurpitsa- ja perunaviipaleita, jauhelihakastiketta ja juustoraastetta.

Jätä päällimmäiseksi kerrokseksi kastiketta ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Mervik72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2002g361kcal11.2g50.1g8g14g
Peruna, vanha, kuorittu 1001g762kcal18.8g155.2g2g10g
Sipuli 21g6.2kcal0.3g1g0g0.3g
Oliiviöljy 70g620kcal0g0g70.1g0g
Tomaattimurska 2503g736kcal14g132.7g5g47.6g
Polar 15% juustoraaste (150g)501g1302kcal155.2g0g75.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2002g3324kcal380.4g0g200.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16200g14222kcal1159.8g678g720.8g143.8g
Valittu annoskoko8100g7111kcal579.9g339g360.4g71.9g
Annoskoko puolitettuna4050g3555kcal290g169.5g180.2g36g
Arvot/100g100g88kcal7.2g4.2g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190200