Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4500g812kcal25.2g112.5g18g31.5g
Tomaatti, tuore2700g548kcal16.2g102.6g8.1g37.8g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa900g2700kcal207g0g207g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16200g8121kcal496.8g430.2g466.2g138.6g
Valittu annoskoko8100g4060kcal248.4g215.1g233.1g69.3g
Annoskoko puolitettuna4050g2030kcal124.2g107.6g116.6g34.7g
Arvot/100g100g50kcal3.1g2.7g2.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480