Kevyt bolognese parsakaalilla

Kuullota sipuli ja lisää joukkoon jauheliha.

Ruskista kevyesti.

Kaada joukkoon tomaattimurska ja tomaattipyre ja lisää puolitoista tölkillistä vettä.

Anna kiehua.

Kiehauta parsakaalit kevyesti ja lisää kastikkeeseen.

Mausta suolalla, pippurilla, basilikalla ja oreganolla.

Lisää joukkoon valkosipulimurskaa oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%3604g6127kcal720.8g0g360.4g0g
Sipuli (kuorittu)631g170kcal8.2g30.3g1.3g10.7g
Mutti paseerattu tomaatti811g260kcal13.8g37.3g0.8g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g631g467kcal28.4g81.4g1.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl90g811kcal0g0g90.1g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 2253g790kcal104.1g43.9g6.8g56.3g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 18g50kcal2g6.9g0.6g4.8g
Basilika, kuivattu 18g46kcal2.6g3.7g0.7g7.3g
Oregano, kuivattu 18g55kcal2g3.9g1.9g7.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16200g17551kcal1763.8g414.8g927.8g173.6g
Valittu annoskoko8100g8775kcal881.9g207.4g463.9g86.8g
Annoskoko puolitettuna4050g4388kcal441g103.7g232g43.4g
Arvot/100g100g108kcal10.9g2.6g5.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373963