Possun sisäfilee siiderikastikkeessa

-Leikkaa possunfile reiluiksi viipaleiksi.

-Kääntele viipaleet suolalla ja pippurilla maustelussa vehnäjauhossa.

-Paista öljyssä.

-Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja kuutioitu omena.

-Hauduta.

-Kaada siideri pannulle ja kuumenna.

-Nosta lihat pois kastikkeesta.

-Lisää liemikuutio kastikkeeseen.

-Mausta soijalla ja keitä kokoon.

-Kuumenna lihapalat vielä kastikkeessa
-Lisää timjami

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Rebecka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun sisäfilee (Itse marinoitu), annos 480g4000g7240kcal940g172g308g0g
Vehnäjauho puolikarkea 80g275kcal8.2g56g1g2.8g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl104g915kcal0g0g104g0g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Omena, keskikokoinen 200g1600g544kcal3.2g113.6g4.8g28.8g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)44g123kcal4.1g7.9g8.4g0.2g
Soijakastike 144g87kcal7.4g13.7g0.1g0g
Kuiva omenasiideri (Raibow), annos 500g1600g560kcal0g57.6g0g0g
Timjami 16g45kcal1.5g4.3g1.2g5.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16200g19882kcal1943g902.4g857.6g96g
Valittu annoskoko8100g9941kcal971.5g451.2g428.8g48g
Annoskoko puolitettuna4050g4971kcal485.8g225.6g214.4g24g
Arvot/100g100g123kcal12g5.6g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82700