Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g175g614kcal45.5g4.4g47.2g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g43g184kcal8.6g16.3g9.4g0.2g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 350g83kcal6.3g7.6g1g8g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät245g245kcal40.4g2.9g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1624g2252kcal201.6g62.4g128.4g16.4g
Valittu annoskoko812g1126kcal100.8g31.2g64.2g8.2g
Annoskoko puolitettuna406g563kcal50.4g15.6g32.1g4.1g
Arvot/100g100g139kcal12.4g3.8g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132779