LCHF-katkarapupiiras

Vispaa kananmunat ja kerma, voitele uunivuoka.

Laita munakas uuniin (225 astetta) kunnes munakas on kuiva ja kullanruskea.

Sulata sulate-/ tuorejuusto, creme fraiche ja sitruuna kattilassa.

Nosta kattila liedeltä ja kaada katkaravut mukaan.

Voitele munakas täytteellä ja sirottele juustoa päälle.

Paista uunissa kunnes piiras on kullanruskea.

Odota n.15 minuuttia ennen tarjoilua niin munakas asetuu kunnolla :)
Nautitaan salaatin kera :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Maratoneddie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 128g183kcal16g0.4g13.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 58g192kcal1.2g1.7g20.4g0g
Voi 16g118kcal0.2g0.1g13.3g0g
Katkarapu 292g199kcal42.1g0g3.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 117g356kcal4.1g4.9g35g0.6g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 58g162kcal1.2g1.7g16.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton26g5.5kcal0.1g0.4g0g0g
Emmental, sinileima117g443kcal33.8g0g33.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1624g3318kcal197.4g18.4g270.2g1.2g
Valittu annoskoko812g1659kcal98.7g9.2g135.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna406g829kcal49.4g4.6g67.6g0.3g
Arvot/100g100g204kcal12.2g1.1g16.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303996