Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 88g640kcal1.1g0.4g71.8g0g
Sokeri 38g152kcal0g37.5g0g0g
Kaurahiutale 71g264kcal10.2g40.2g5.2g7.1g
Vehnäjauho, sunnuntai86g301kcal10.3g61.1g1.8g2.6g
Mansikka, Tuore441g190kcal2.2g37.1g0.9g8.4g
Valkosuklaa panda, levy 130g88g493kcal7.4g48.5g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1624g4082kcal62.4g449.6g219.4g36.2g
Valittu annoskoko812g2041kcal31.2g224.8g109.7g18.1g
Annoskoko puolitettuna406g1021kcal15.6g112.4g54.9g9.1g
Arvot/100g100g251kcal3.8g27.7g13.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346569