Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g697g195kcal4.2g41.4g1.4g17.4g
Oliiviöljy 7.7g68kcal0g0g7.7g0g
Mustapippuri 2.8g7.8kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste105g410kcal34.5g0g29.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1624g1360kcal78g85g77.8g36.2g
Valittu annoskoko812g680kcal39g42.5g38.9g18.1g
Annoskoko puolitettuna406g340kcal19.5g21.3g19.5g9.1g
Arvot/100g100g84kcal4.8g5.2g4.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922