Karppaajan Lätyt

(n. 6 keskikokoista lettua)

3 munaa
2 rkl sulatettua voita
3 reilua ruokalusikallista mantelijauhetta
0,5 dl kermaa tai vettä
suolaa
ripaus vaniljasokeria halutessasi

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)696g877kcal76.6g2.1g62.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g46g339kcal0.5g0.5g37.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g70g418kcal16.7g4.6g37.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1624g3267kcal187.6g14.4g274.6g0g
Valittu annoskoko812g1633kcal93.8g7.2g137.3g0g
Annoskoko puolitettuna406g817kcal46.9g3.6g68.7g0g
Arvot/100g100g201kcal11.6g0.9g16.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432780