Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 127g182kcal15.9g0.4g13.1g0g
Sokeri 174g705kcal0g173.6g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g29g211kcal0.3g0.3g23.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 58g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 12g20kcal0.6g4.4g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g46kcal0g11.5g0g0g
Suola, annos 3g5.8g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta226g813kcal29.4g158.1g4.7g7.9g
Kookoshiutale 20g134kcal1.6g1.3g13.1g3.3g
Hasselpähkinä 38g242kcal5.3g1.3g23g6.6g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)111g526kcal4.6g67.8g25.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1624g5761kcal115.4g837.4g205.4g35.8g
Valittu annoskoko812g2881kcal57.7g418.7g102.7g17.9g
Annoskoko puolitettuna406g1440kcal28.9g209.4g51.4g9g
Arvot/100g100g355kcal7.1g51.6g12.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94316