Sienirisotto

Sillpua sipulit ja kuullota oliiviöljyssä.

Pane sekaan riisi ja silputut sienet.

Jatka kuullottamista hetki.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Hauduta 15 minuuttia.

Lisää lopuksi kerma ja juustoraaste.

Mausta pippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Ruonala74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Risottoriisi (Risella), 60g131g459kcal10.5g98.4g2.2g3.9g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g11g13kcal0.3g0.6g0.9g0.2g
Herkkusieni, tuore Pirkka75g19kcal1.9g2.2g0.1g0g
Ruokakerma 5%, Valio9g6.1kcal0.1g0.4g0.5g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g187g487kcal56.2g3.7g28.1g0g
Mustapippuri, annos 1g0.4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1625g2019kcal138.8g213.6g67.4g9g
Valittu annoskoko812g1010kcal69.4g106.8g33.7g4.5g
Annoskoko puolitettuna406g505kcal34.7g53.4g16.9g2.3g
Arvot/100g100g124kcal8.5g13.1g4.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164315