Kaali-porkkanapaistos

Leikkaa porkkanat ja kaali pieniksi.

Paista porkkanoita pannulla oliiviöljyssä (2rkl) hetki, lisää kaalit.

Paista ja kääntele.

kun kaaleista nestettä haihtunut, lisää vettä ja hauduttele vähän aikaa kannen alla.

mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g400g96kcal4.8g13.6g0.8g8.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g233g65kcal1.4g13.9g0.5g5.8g
Oliiviöljy sitruuna (Rainbow), annos 10g10g82kcal0g0g10g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.8g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1625g489kcal12.6g55.6g22.6g28.4g
Valittu annoskoko813g245kcal6.3g27.8g11.3g14.2g
Annoskoko puolitettuna406g122kcal3.2g13.9g5.7g7.1g
Arvot/100g100g30kcal0.8g3.4g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304886