Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow63g6.2kcal0.9g0.9g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)125g31kcal1.2g6.9g0g1.7g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g3.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 281g82kcal2.6g12.6g1.1g5.3g
Jauheliha, sika-nauta 234g519kcal41g0g39.8g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g75g270kcal17.2g0g22.5g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 31g95kcal1.1g1.3g9.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1625g2008kcal128g43.6g145.6g14.4g
Valittu annoskoko812g1004kcal64g21.8g72.8g7.2g
Annoskoko puolitettuna406g502kcal32g10.9g36.4g3.6g
Arvot/100g100g124kcal7.9g2.7g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343560